Menu

Melontaseikkailu Inarilla

Melontaseikkailu Inarilla 5 vrk
24.6.-30.6.2019
5.-11.8.2019

Melontaseikkailu Inarilla suuntautuu Nitsijärvelle ja Inarinjärvelle. Retkelle osallistujilla tulee olla riittävästi edeltävää melontakokemusta, päivämatkat ovat 20-30 kilometriä. Retki ei sovellu aloitteleville melojille. Retki vietetään yhtäjaksoisesti erämaassa, ja kaikki retken aikana tarvittavat varusteet tulee kuljettaa mukana.

Paikka ja ajankohta

Lähdemme liikkeelle Nitsijärveltä Partakon pohjoispuolelta ja siirrymme venetietä pitkin Koskivuonolle Inarinjärven puolelle. Yöpymisen jälkeen matka jatkuu Suolisvuonoa pitkin Suolisjärvelle, Kyyneljärvelle ja takaisin Inarille, missä ajan ja säiden niin salliessa käymme kokeilemassa Inarin isoja selkiä. Matkalle mahtuu lukematon määrä saaria, isoja selkiä, pitkiä vuonoja ja pieniä koskipaikkoja, joista vesitilanteen mukaan melomme tai talutamme kajakit läpi. Päätämme retken Partakkoon, mistä järjestämme kuljetuksen alkuperäiseen lähtöpaikkaan. Matkareitti voi muokkautua osallistujien toiveiden ja taitojen sekä sään ja tuulien mukaan.

Melontaseikkailu alkaa Nitsijärven veneenlaskupaikalta. Tästä toimitetaan tarkemmat koordinaatit ja ajo-ohjeet osallistujille. Retki päättyy noin klo 15.00 Partakkoon. Osallistujat saapuvat omatoimisesti lähtöpaikalle ja kimppakyytejä pyritään järjestämään tarpeen mukaan. Kyydeistä lisätietoja erikseen melontaseikkailun Facebook-sivuilla.

Varusteet

Melonta tapahtuu yksikkö- tai kaksikkokajakeilla. Yöpymiset maastossa osallistujien omissa teltoissa luonnonkauniin Inarinjärven rannoilla. Jokainen osallistuja vastaa omista varusteistaan (yöpymisvarusteet, ruokailu- ja ruuanlaittovälineet, henkilökohtaiset varusteet) ja ilmoittautuneille toimitetaan tarkempi varustelista sekä aikataulu ilmoittautumisen yhteydessä. Retken järjestäjältä on mahdollista vuokrata kajakki varusteineen retken ajaksi sekä tarvittaessa muitakin retkeilyvarusteita. Vuokraustarpeesta on ilmoitettava erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta

Melontaseikkailun hinta on 450€/osallistuja ja järjestäjältä on mahdollista tilata ruokapaketit 20€/päivä. Tästä ilmoitettava erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Kajakin vuokra varusteineen on 130€/vko.

Vakuutukset

Jokainen osallistuja vastaa omista henkilökohtaisista ja varusteidensa vakuutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@naatamogateway.fi Viestin otsikkokenttään ”Melontaseikkailu (1 tai 2)”. Viestiin tulee kirjoittaa omat yhteystiedot (Nimi, s-posti sekä puhelinnumero sekä) jonka jälkeen saa maksuohjeet sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova kun osallistumismaksu on suoritettu. Muista ilmoittaa myös kajakin vuokratarpeesta sekä ruokatarpeesta, mikäli haluat ostaa ruokapakkaukset mukaan.

Lisätiedot:
+358 (0)400 461069
tapahtumat@naatamogateway.fi
Tervetuloa!