Menu

Eloonjäämisloma I

Eloonjäämisloma I – Survivacation I
3 vrk, Näätämö
19.-21.2.2019
26.-28.2.2019
5.-7.3.2019

Eloonjäämislomalla sinulla ja perheelläsi tai ystävilläsi on mahdollisuus perinteisen loman sijasta tehdä jotakin aivan uutta ja mielenkiintoista. Eloonjäämiskoulutus kestää 3 vrk, jonka aikana opitaan kymmeniä tärkeitä eloonjäämistaitoja, ja majoitutaan ja syödään silti hyvin. Survivacation soveltuu perheille, kaveriporukoille sekä kaikille eloonjäämiskoulutuksesta kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja kaikki tarvittava opetetaan paikanpäällä. Eloonjäämisloman osan I aikana käsitellään eloonjämisen perusasioita: tulen teko, juomaveden hankkiminen, hätämajoitteen rakentaminen, ruuan hankkiminen ja hätämerkit.

Majoitus
Majoittuminen tapahtuu korkeatasoissa 4-5 hengen hostellihuoneissa. Hostellissa on lisäksi suihku- ja keittiötilat sekä 4G wifi-yhteys. Yksi yö vietetään maastossa ja muut sisätiloissa. Kahtena iltana on mahdollisuus saunaan.

Kurssi sisältää kaiken ylläpidon kurssiohjelman puitteissa. Kurssille osallistujille lähetetään yksityiskohtainen lista kurssilla hyödyllisistä tarvikkeista. Alkoholin käyttö kurssin aikana on kielletty. Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse omista vakuutuksistaan. Erityisruokavalioista sekä henkilökohtaisista sairauksista (jatkuvaa lääkitystä vaativat) on ilmoitettava etukäteen.

Eloonjäämisloma voidaan järjestää erikseen asiakastoiveiden mukaisesti. Minimiryhmäkoko on 3 henkilöä, ja koulutus tapahtuu Näätämö Gatewayn tiloissa ja maastoissa Näätämössä.

Lisätietoja kurssista:
Hinta sisältää kaikki ruokailut kurssin aikana (aamiainen, lounas, illallinen. Osa ruokailuista maastossa).
Nuotiotulet iltaisin koulutuskeskuksen nuotiopaikalla sisältäen poromakkaran.
Majoitustilojen varustukseen kuuluu TV yhteisissä tiloissa, keittiö, petivaatteet, WC:t ja suihku, hyvä 4G wifi-yhteys kaikissa tiloissa.
Kirjasto, josta luettavissa eloonjäämiskirjallisuutta.
Verkostoitumista muiden osallistujien kanssa

Ilmoittautuminen
Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat(at)naatamogateway.fi, jonne ilmoitetaan oma nimi, kurssi, jolle ilmoittaudutaan ja kurssin päivämäärät sekä omat yhteystiedot. Kurssin maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla, ja ilmoittautuminen vahvistetaan kun maksu on suoritettú. Osallistujalla on mahdollisuus peruuttaa osallistuminen kurssille ilmaiseksi 14 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli peruuttaminen ilmoitetaan myöhemmin, peruuntumismaksu on 100€. Kurssille osallistujien minimimäärä 3 hlö. Kurssin hinta 350e/hlö, alle 16v 150€/hlö.

Kurssi on mahdollista järjestää myös asiakkaan toivomana ajankohtana.