Menu

Survival Camp II

Survival Camp II

Survival Camp II jatko-osa, jonka osallistumisen edellytyksenä on I-osion aiempi suorittaminen. Survival Camp II pääaiheina on: Työkalut, ansat, navigointi, ensiapu ja henkilökohtainen hygienia. Kurssin aikana yövytään sisätiloissa, ruokailut suoritetaan sekä sisätiloissa että maastossa.

Majoittuminen tapahtuu korkeatasoissa 4-5 hengen hostellihuoneissa. Hostellissa on lisäksi suihku- ja keittiötilat sekä 4G wifi-yhteys. Kahtena iltana on mahdollisuus saunaan.

Kurssi sisältää kaiken ylläpidon kurssiohjelman puitteissa. Kurssille osallistujille lähetetään yksityiskohtainen lista kurssilla hyödyllisistä tarvikkeista. Alkoholin käyttö kurssin aikana on kielletty. Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse omista vakuutuksistaan. Erityisruokavalioista sekä henkilökohtaisista sairauksista (jatkuvaa lääkitystä vaativat) on ilmoitettava etukäteen.

Survival Camp voidaan järjestää erikseen asiakastoiveiden mukaisesti. Minimi ryhmäkoko on 3 henkilöä ja koulutus tapahtuu Näätämö Gateway:n tiloissa ja maastoissa Näätämössä.

Lisätietoja kurssista:
Hinta sisältää kaikki ruokailut
Nuotiotulet iltaisin koulutuskeskuksen nuotiopaikalla sisältäen poromakkaran
Majoitus varustettuna TV:llä, keittiöllä, petivaatteilla, WC:t ja suihku
Kirjasto josta luettavissa eloonjäämiskirjallisuutta
Verkostoitumista muiden osallistujien kanssa
Hyvä 4G wifi-yhteys koko kurssin ajan.

Ilmoittautuminen
Ennakkoon ilmoitetuille kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat(at)naatamogateway.fi jonne ilmoitetaan oma nimi, kurssi ja päivämäärä mille ilmoittautuu, omat yhteystiedot. Kurssin maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla ja ilmoittautuminen vahvistetaan kun maksu on suoritettu. Osallistujalla on mahdollisuus peruuttaa osallistuminen kurssille ilmaiseksi 14 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli peruttuminen ilmoitetaan myöhemmin, peruuntumismaksu on 100€.

Kurssi on mahdollista järjestää myös asiakkaan toivomana ajankohtana.