Menu

Melonta

Näätämön alue tarjoaa runsaasti erilaisia melontamahdollisuuksia. Voit tehdä melontaretken Inarille, seikkailun Näätämöjoella tai lähteä melomaan Norjaan Jäämerelle. Näätämön alueella on mahdollista tehdä myös lyhyitä, päivän tai kaksi kestäviä melontaretkiä alueen järvillä ja joilla – kysy lisätietoja ja reittiohjeita puhelimitse tai sähköpostitse.

Melontakausi alkaa kesäkuun alussa heti jäiden lähdettyä ja päättyy syys-lokakuussa. Näätämö Gateway vuokraa kanootteeja ja kajakkeja tarvikkeineen sekä packraft reppulauttoja. Tarvittaessa kuljetamme kanootit lähtöpisteeseen ja noudamme päätepisteestä, tai vaihtoehtoisesti voit itse noutaa kanootit/kajakit hotellilta. Autamme myös reittisuunnittelussa. Lisätietoja sähköpostilla info@naatamogateway.fi tai puhelimitse +358 (0)400 461069.

Hinnasto:
Alumiinikanootti (inkkari, 2hlö) 40€/päivä (lisäpäivä 20€) – 120€/viikko sisältäen kanootin, melat, pelastusliivit sekä kuivatynnyrit.

Kajakki (Lasikuituinen merikajakki tai muovinen jokikajakki) 50€/päivä (lisäpäivä 25€) – 130€/viikko sisältäen kajakin, pelastusliivit ja aukkopeitteen.

Packraft reppulautta 150€/vko (sis. reppulautta täyttöpusseineen ks. mallit täältä, mela, aukkopeite).